PAPARAZZI / Roxana Dobre, “albinuţă” sexy / Cum a fost filmată nevasta lui Florin Salam!

+3 click pentru
galerie

Soţia lui Florin Salam a reuşit să-i lase mască pe angajaţii unui magazin, după ce s-a afişat în faţa lor cu un “echipament de gospodină” special.

Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe Roxana Dobre în timp ce căra, ca o albinuţă, sacoşe pline cu bunătăţi, oferind, totodată, un spectacol inedit reprezentanţilor sexului puternic. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni care erau puţin mai lungi decât tricoul, soţia lui Florin Salam a reuşit să atragă toate privirile. Machiată discret şi cu o pereche de ochelari de soare cu lentile uriaşe pe nas, Roxana Dobre a intrat într-un magazin de cartier şi a început să umple coşul. A pus şi băuturi răcoritoare, şi legume, şi fructe, şi nişte mezeluri… Şi a tot pus, până când a umplut banda de la casa de marcat. Aşa că, încet, încet, a reuşit să umple două sacoşe zdravene, pe care abia le-a putut ridica. În timp ce vânzătorul privea pe furiş la formele Roxanei, aceasta şi-a luat sacoşele şi a părăsit magazinul şi s-a grăbit spre casă.

Recent, Florin Salam a dezvăluit şi-ar dori să aibă chiar şi 100 de copii, semn că gospodina Roxana încă reuşeşte să-i aprindă flacăra iubirii. "Când am devenit bunic mi-am dat seama că Betty s-a făcut mare. Chiar dacă sunt plecat non-stop, suntem uniți. Și Mariah Carey umblă cu copilașul la spectacole. Când ești un artist mare, ești mai mult pentru lume decât pentru familia ta, asta e soarta. Eu tot ce fac, fac pentru ei, să aibă de toate. Un lider vrea și 100 de copii. Eu am grijă de milioane de oameni, cum să n-am grijă? Şi 100 de copii mi se par puțini”, mărturisea, recent, artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro