PAPARAZZI / Rupe topurile muzicale, dar n-are pretenții de divă! Dovada că Vlăduța Lupău cumpără și de câțiva lei!

Este pe val, din punct de vedere al carierei, însă nu are deloc pretenții de divă! Vlăduța Lupău a fost surprinsă în ipostaze inedite, care dovedesc că, atunci când își cumpără ceva, nu se uită deloc la preț, ca să aleagă fix ce este mai scump și mai luxos.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Vlăduța Lupău, în timp ce dovedea că mănâncă exact ca tot românul de rând: pe fugă!

Vlăduța Lupău, cu ochii pe covrigi

Da, este vorba despre covrigi, mâncarea de preferință a multor români care sunt grăbiți și nu au timp de o masă copioasă. Vlăduța Lupău a ajuns la Aeroportul Otopeni, când încă era noapte afară. Cel mai probabil se îndrepta spre o cântare, fiind extrem de populară și cerută la petreceri în ultima perioadă.

La un moment dat, cuprinsă de foame și poate și de puțină poftă, s-a oprit la un stand de covrigi, amplasat în apropierea intrării. A stat să se decidă puțin, având în vedere că avea o selecție destul de interesată, până să comande fix ce a vrut.

Până să urce în avion, credem că gustosul covrig i-a umplut stomacul o bună bucată de timp!

Cât câștigă Vlăduța Lupău la o cântare

Iată, așadar, că Vlăduța Lupău nu are nicio problemă în a mânca și lucruri care costă doar câțiva lei. Asta, în condițiile în care chiar are de unde! Potrivit unor miri, care o contactaseră recent pe artistă, cântăreața cere în jur de 4.500 de euro pentru o reprezentație de trei ore.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro