PAPARAZZI / Văduva lui Sergiu Nicolaescu, gest surprinzător, la cinci ani de la moartea marelui regizor! Cum a fost fotografiată femeia!

+3 click pentru
galerie

La cinci ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, tânăra văduvă a reuşit să-i impresioneze pe cei din jur, cu un gest aparent banal.

Acuzată, în 2013, la scurt timp după moartea lui Sergiu Nicolaescu, că ar fi stat cu marele regizor doar pentru a pune mâna pe averea sa, Dana demonstrează contrariul, cu fiecare apariţie în public. Zilele trecute, femeia a fost surprinsă de paparazzii SPYNEWS în faţa unui salon de înfrumuseţare din Capitală, unde fusese programată pentru manichiură şi pedichiură. Într-o scurtă pauză, Dana a ieşit în faţa salonului, pentru a-şi usca lacul aplicat pe unghii, în timp ce discuta de zor cu o altă femeie. Interesant, chiar şi acum, la mai bine de cinci ani de la moartea soţului, Dana continuă să poarte doliu, îmbrăcându-se cu haine negre şi evitând machiajul.

Sergiu Nicolaescu s-a născut la 13 aprilie 1930, în Târgu Jiu, şi a decedat la 3 ianuarie 2013, în Bucureşti.

Acesta a fost regizor, scenarist, actor şi, după 1989, politician. Nicolaescu este, de departe, cel mai prolific și mai vizionat regizor român din toate timpurile: 54 filme, plus 27 coproducții și peste 1 miliard de telespectatori.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro