PAPARAZZI / VIDEO / Alexandrov, prins la volan, după ce a chefuit cu şampanie, cot la cot cu Udrea / Imagini exclusive

Adrian Alexandrov a avut parte de o aniversare ca-n filme: a mâncat delicatese într-un local de fiţe din nordul Capitalei, a băut şampanie scumpă, apoi a urcat la volan şi i-a dat “talpă” prin oraş, cu “Blonda de la Cotroceni” în dreapta sa.

Partenerul Elenei Udrea a chefuit, de ziua lui, alături de prieteni, într-un local de fiţe din nordul Capitalei. Adrian Alexandrov şi fosta “blondă de la Cotroceni” şi-au făcut apariţia imediat după lăsarea serii. Chiar dacă în codul bunelor maniere se spune că bărbatul primul într-un local, Udrea a fost cea care trecut prima pragul, iar sărbătoritul a urmat-o îndeaproape. S-au aşezat într-un colţ, departe de privirile curioşilor, şi au început să comande mâncăruri scumpe şi şampanie ţinută la rece special pentru bărbatul doamnei Udrea.

Chiar dacă au încercat să stea “sub radar”, cei doi au fost asaltaţi, în scurt timp, de alţi clienţi fideli ai localului, care au ţinut morţiş să îi adreseze sărbătoritului, în faţă, câteva urări. Aşa că Alexandrov a fost nevoit să ciocnească un pahar cu şampanie cu fiecare dintre aceştia. După cină, Alexandrov a părăsit-o pe Udrea, pentru un sfert de oră, ca să savureze o ţigară, la locul de fumat. Nu s-a despărţit, însă, de paharul cu şampanie. Într-un târziu, gaşca s-a spart, iar Udrea şi Alexandrov şi-au făcut apariţia în parcarea. Sărbătoritul a urcat la volan, iar celebra lui consoartă a ocupat “locul mortului”. Apoi, îndrăgostiţii care tocmai ce terminaseră cheful stropit cu şampanie au dispărut în noapte, pe străzile vegheate cu străşnicie de agenţii care lucrează sub sloganul “Siguranţă şi încredere”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro