PAPARAZZI / VIDEO / Andreea Marin, de nerecunoscut! Cum a apărut în public „Zâna surprizelor”

+2 click pentru
galerie

„Zâna surprizelor” reuşeşte să-i surprindă pe cei din jur cu fiecare apariţie în public, ea apărând la un eveniment cu un look incredibil.

Andreea Marin a fost surprinsă de paparazzii SPYNEWS într-o ipostază inedită, în parcarea unui local de fiţe, unde fusese invitată să participe la un eveniment. Ca un adevărat gentleman, iubitul „Zânei” a coborât de la volan şi i-a deschis portiera, iar de pe locul din dreapta a coborât o „altfel” de Andreea Marin. Chiar dacă a recunoscut-o cu greu, gazda evenimentului s-a grăbit să o întâmpine pe „Zână”, iar ceilalţi invitaţi se holbau, de-a dreptul, fiindcă nu ştiau cine este blonda care îl însoţea pe iubitul Andreei Marin.

Recent, Andreea Marin a petrecut o vacanță de lux alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu. Și, mai mult de atât, pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Andreea Marin și-a etalat mândră un inel extrem de frumos, o replică a inelului de logodnă al Prințesei Diana. Văzând imaginile, fanii ei au fost în extaz și s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a fost cerută în căsătorie. Într-o emisiune TV, Andreea Marin a explicat: „Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva. Știi, eu am învățat, din păcate, din experiența mea, că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela și, în același timp, poți să nu-l ai și să te simți mai implicat ca oricând. E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro