PAPARAZZI / VIDEO / Cea mai cunoscută dansatoare din buric, de nerecunoscut! Imagini needitate

+4 click pentru
galerie

Considerată, în urmă cu ceva ani, cea mai sexy dansatoare exotică, Jasmine a pierdut, se pare, lupta cu timpul şi kilogramele.

Dansatoarea Jasmine, fosta amantă interlopului Leo de la Strehaia, care în urmă cu doar câţiva ani nu lipsea de pe prima pagină a ziarelor, s-a retras din lumina reflectoarelor, apărând foarte rar la evenimente publice. Paparazzii SPYNEWS au surprins-o, recent, în timp ce se comporta ca o adevărată gospodină, la cumpărături, împreună cu mama ei. Chiar dacă avea un machiaj impecabil, sub stratul gros de farduri se putea observa că nopţile nedormite au lăsat o amprentă grea pe chipul dansatoarei.

Dacă pe vremuri reuşea să stârnească pasiuni incredibile în rândul reprezentanţilor sexului tare cu formele sale, mai nou, Jasmine nu mai pare chiar atât de preocupată de siluetă, iar pantalonii largi dădeau senzaţia că erau pe punctul de a pocni.

video

În urmă cu trei ani, Jasmine declara că nu se vindecase complet după relaţia pe care a avut-o cu "Prinţul ţiganilor". "Nu este vorba despre relaţie şi nu am să menţionez numele respectivei persoane. Am suferit foarte mult, mi-a afectat imaginea şi acum mai curăţ din noroiul aruncat în mine. Am suferit şi mi-am revenit şi încă îmi revin. Nu este uşor să faci o carieră şi apoi vine cineva să dea cu noroi. Tot ce a spus el sunt aberaţii, sunt poveşti şi bârfe. M-am curăţat de această persoană. Cu el este o perioadă ştearsă şi aruncată la gunoi. Mi-a fost greu să mai am încredere în bărbaţi, dar am iertat toate răutăţile", a spus Jasmine, la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro