PAPARAZZI / VIDEO / Cum se relaxează Irina Loghin, după nunta fiicei sale! Doar el o mai scoate din casă

+2 click pentru
galerie

După ce şi-a văzut fata la casa ei, Irina Loghin a revenit la tabieturile sale, care o încarcă de energie şi o menţin în formă, chiar şi la aproape 80 de ani.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce îşi plimba câinele credincios, pe care îl iubeşte ca pe un membru al familiei. Îmbrăcată lejer, artista a mers câteva sute de metri pe jos, ţinându-şi patrupedul în lesă, apoi s-a îndreptat spre parcul din apropierea casei sale, unde, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva timp, parcurge zilnic aproape şapte kilometri. "Dimineața 7 km, seara la fel, nu alerg, dar merg foarte repede. Este o plăcere să mergi în fiecare dimineață și să auzi păsărelele prin parc. Asta e energia pe care o primesc...", explica artista.

Recent, la nunta fiicei sale, Irinuca, Irina Loghin a avut o apariție demnă de o soacră mică și a atras toate privirile la petrecere. Artista a ales să poarte o rochie lungă, accesorizată cu un sacou la fel de lung, în tonuri de bleumarin sidefat, însă cireașa de pe tort a fost diadema purtată pe cap, demnă de o adevărată regină a muzicii populare. De la petrecere nu a lipsit nici Fuego, fiul de suflet al Irinei Loghin, care și cântat la eveniment. Artistul a purtat o ținută all-black și a fost o prezență extrem de discretă. Imediat după ceremonie, alaiul a mers la un restaurant de fițe, acolo unde au petrecut până în zori! Nași au fost Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți drept Alesis, popularul duo muzical din muzica românească).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest