PAPARAZZI / VIDEO / Florin Pastramă, într-o ipostază delicată, chiar de faţă cu Brigitte / Totul a fost filmat

Florin Pastramă a fost filmat într-o ipostază în care niciun patron de local nu şi-ar dori să fie surprins, totul petrecându-se de faţă cu focoasa Brigitte.

Soţii Pastramă au fost surprinşi, în urmă cu două zile, la noul loc de muncă: shaormeria deschisă recent, de care cei doi sunt foarte mândri. În timp ce Brigitte discuta cu un tinerel, apoi cu o amică, la o masă, savurând un suc, Florin Pastramă se plimba de colo-colo, agitat, încercând să le dea angajaţilor o mână de ajutor. Aşa că, din dorinţa de a se implica mai mult în afacere, pentru a atrage clienţi, Pastramă s-a trezit plimbându-se fără bonetă, cu bicepşii la vedere, printre ingrediente.

Din fericire, nu l-a văzut Brigitte, ca să-i tragă vreo scatoalcă. L-au văzut, însă, angajaţii, care au luat imediat exemplu de la patronul lor. Astfel, din trei angajaţi care se perindau prin zona în care se prepara shaorma, doar unul purta bonetă. Asta deşi legea prevede clar că „toate persoanele care lucrează într-un spațiu în care se manipulează alimente, inclusiv studenții și elevii care efectuează orele de practică, trebuie să utilizeze, în funcție de specificul locului de muncă, echipament de protecție sanitară a alimentelor, care să îndeplinească următoarele condiții: să acopere îmbrăcămintea și părul capului; să fie confecționat din material alb sau de culoare deschisă; să fie impermeabil în părțile care vin în contact cu umezeala”.

 

Aceeaşi lege prevede că „toate persoanele care lucrează într-un spațiu în care se manipulează alimente trebuie să aibă unghiile tăiate, să nu poarte bijuterii pe degete, exclusiv verigheta, să aibă părul strâns sub bonetă, să își spele mâinile cu apă și săpun înainte de începerea programului și ori de câte ori este nevoie și să respecte un nivel ridicat de igienă personală”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro