PAPARAZZI / VIDEO / Ianis Zicu, filmat într-o ipostază delicată / I-a lăsat pe toți... mască!

Ianis Zicu trăiește viața la maxim, iar pandemia COVID-19 nu face decât să îl întărească, se pare, pe sportivul care, la 68 de kile declarate, pare un munte de om, cu privirea jucăușă.


Considerat drept unul dintre cei mai discreți fotbaliști, Ianis Zicu pare că a ajuns într-o perioadă în care dorește să se răzvrătească. Astfel, cu toate că în ultima perioadă au fost impuse reguli clare cu privire la situațiile în care sunt obligatorii măștile, Zicu a decis să ignore avertismentele și să joace tare, până la capăt. Relaxat, cu figura acoperită doar de pomeții rotunjori, Zicu a ieșit să inhaleze aer curat într-un magazin de cartier. Civilizat, ca de obicei, a parcat bolidul în singurul loc pe care îl știa liber în permanență, unde scria mare: „Nu parcați!”, apoi și-a transportat trupul de 68 de kilograme (conform datelor oficiale - n.r.) spre magazin. Chiar în ușă, s-a intersectat cu o făptură cu forme perfecte, care, spre deosebire de el, purta ceva bizar în dreptul gurii - o mască! Așa că făcut o piruetă și a analizat-o și din spate pe femeie, ca să vadă, probabil, cum și-a legat aceasta masca.


După ce a pus mâna pe mai toate produsele care i-au ieșit în cale, pentru a se asigura că sunt proaspete, Ianis Zicu a așezat strictul necesar în coș și s-a apropiat de casa de marcat, unde, culmea, mulți purtau măști, precum femeia pe care o admirase mai devreme. Debusolat, sportivul care, în acte, are 68 de kilograme, s-a uitat, suspicios, la lumea gătită ca pentru pandemie, a plătit  și s-a îndreptat spre mașina parcată la loc sigur, în locul unde scria cu litere de-o șchioapă: ”Nu parcați!” Nefiind foarte sigur care este adevărul cu privire la pandemia COVID-19, Zicu a evitat să-și dea pe mâini cu soluția suspectă pe care scria „Dezinfectant” și a decis să facă niște anticorpi, așa că, după ce a pipăit jumătate de magazin, și-a desfăcut o ciocolată, pe care, ținând-o șmecherește cu mâna folosită pentru a palpa produsele din magazin, a înfulecat-o din câteva înghițituri, pentru a-și menține silueta demnă de invidiat.

 

Conform Wikipedia, Ianis Zicu a debutat în Divizia A la data de 14 aprilie 2001, pentru Dinamo București, în meciul împotriva echipei Gaz Metan Mediaș. A fost golgheterul sezonului 2010-2011 al Ligii I cu 18 goluri, când juca la Poli Timișoara. S-a născut pe 23 octombrie 1983, în Constanța, și, potrivit aceleiași surse, are o înălțime de 1,8 m și o greutate de 68 de kilograme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro