PAPARAZZI / VIDEO / Jorge, "sechestrat" de o bombă sexy! Cum a "evadat" artistul!

+2 click pentru
galerie

Jorge a fost "sechestrat", în plină stradă, de o admiratoare sexy, care părea că se roagă de el să îi ofere numărul de telefon.

Paparazzii SPYNEWS l-au surprins, recent pe Jorge, la ieşirea dintr-un club din Capitală, unde artistul a petrecut alături de prieteni. Artistul a ieşit şi, în loc să se grăbească spre casă, s-a oprit brusc, aparent derutat. S-a întors câţiva paşi, a ezitat, s-a învârtit în loc... Iar la un moment dat i-a făcut apariţia o tânără sexy, care s-a apropiat de el, zâmbind larg. Şi, minute bune, cei doi au dezbătut o problemă extrem de importantă, legată, probabil, de telefoanele pe care amândoi le tot butonau din când în când. Fâstâcit, artistul şi-a trecut mâna prin păr, a zâmbit, a încercat să se retragă elegant, însă bomba sexy părea pusă pe fapte mari. Într-un final, Jorge şi-a luat inima-n dinţi şi i-a spus la revedere tinerei, lăsând-o în faţa clubului, cu telefonul în mână.

video

Jorge a lansat o nouă melodie, recent, care se numeşte "Iartă-mă!", şi a făcut un gest incredibil, în timpul emisiunii "Răi, da' Buni", la Antena Stars: i-a cerut iertare fostei soţii şi familiei ei. De asemenea, Jorge a ţinut să-i transmită şi fiicei sale un mesaj emoţionant, explicând că regretă faptul că nu i-a fost mai mult timp aproape. "Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu iartă-mă. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani. În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea", a spus Jorge.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest