PAPARAZZI / VIDEO / Jorge, "sechestrat" de o bombă sexy! Cum a "evadat" artistul!

+2 click pentru
galerie

Jorge a fost "sechestrat", în plină stradă, de o admiratoare sexy, care părea că se roagă de el să îi ofere numărul de telefon.

Paparazzii SPYNEWS l-au surprins, recent pe Jorge, la ieşirea dintr-un club din Capitală, unde artistul a petrecut alături de prieteni. Artistul a ieşit şi, în loc să se grăbească spre casă, s-a oprit brusc, aparent derutat. S-a întors câţiva paşi, a ezitat, s-a învârtit în loc... Iar la un moment dat i-a făcut apariţia o tânără sexy, care s-a apropiat de el, zâmbind larg. Şi, minute bune, cei doi au dezbătut o problemă extrem de importantă, legată, probabil, de telefoanele pe care amândoi le tot butonau din când în când. Fâstâcit, artistul şi-a trecut mâna prin păr, a zâmbit, a încercat să se retragă elegant, însă bomba sexy părea pusă pe fapte mari. Într-un final, Jorge şi-a luat inima-n dinţi şi i-a spus la revedere tinerei, lăsând-o în faţa clubului, cu telefonul în mână.

video

Jorge a lansat o nouă melodie, recent, care se numeşte "Iartă-mă!", şi a făcut un gest incredibil, în timpul emisiunii "Răi, da' Buni", la Antena Stars: i-a cerut iertare fostei soţii şi familiei ei. De asemenea, Jorge a ţinut să-i transmită şi fiicei sale un mesaj emoţionant, explicând că regretă faptul că nu i-a fost mai mult timp aproape. "Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu iartă-mă. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani. În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea", a spus Jorge.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro