PAPARAZZI / VIDEO / Laurette, surprinsă într-o ipostază scandaloasă, în plină stradă! Totul a fost filmat

+6 click pentru
galerie

Devenită femeie de afaceri şi nevastă de milionar, Laurette Atindehou se comportă ca o adevărată divă, tratându-i cu dispreţ pe "muritorii de rând" cărora "le miroase mâna a bară de troleu".

Laurette, sau doamna Nistor, după soţul milionar care zace în puşcărie, a fost surprinsă, zilele trecute, într-o ipostază care i-a scos din minţi pe mai mulţi şoferi de autobuz, precum şi pe călătorii care aşteptau în staţie. Mulatra se afla la bordul bolidului său, care era condus de un bărbat bine, grizonat, musculos şi tatuat – cel mai probabil, şoferul personal – şi, fiindcă avea treabă în zona unei staţii STB, pentru a-şi lăsa fetiţa la şcoală, i-a spus masculului aflat la volan să oprească fix pe marcajul galben, care interzice clar staţionarea sau oprirea.

Aşa că, în timp ce SUV-ul stătea pe zona haşurată unde scria mare BUS, Laurette a coborât de pe locul din dreapta, şi-a luat fetiţa de pe bancheta din spate şi a plecat spre unitatea de învăţământ. În timp ce Laurette îşi vedea liniştită de treaba ei, iar şoferul fuma tacticos, în maşină, şoferii de autobuz bombăneau de mama focului şi claxonau, fiindcă nu aveau loc nici să intre în staţie, nici să plece din aceasta, din cauza SUV-ului mulatrei.

Din fericire pentru şofer, prin zonă nu a trecut niciun echipaj de poliţie, fiindcă acesta s-ar fi putut alege cu o amendă usturătoare. Într-un final, Laurette a revenit la maşină, iar cei doi au mers până în zona Obor, unde bărbatul misterios a coborât de la volan şi a intrat într-un bloc, iar Laurette a trecut pe locul şoferului şi a demarat spre casă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro