PAPARAZZI / VIDEO / Maria Constantin şi Dacian Varga, întâlnire cu final neaşteptat / Probleme în paradis?

Maria Constantin şi Dacian Varga au avut parte de o întâlnire cu surprize, recent, când o cină în patru s-a încheiat brusc, după o discuţie aprinsă.

Cei doi „porumbei” s-au întâlnit într-un local de fiţe, unde Varga se afla la o masă, alături de doi bărbaţi. La un moment dat, şi-a făcut apariţia Maria Constantin, care a parcat bolidul în apropiere de uşa restaurantului şi a păşit, grăbită, spre partenerul ei. S-a aşezat la masă şi a început să butoneze, plictisită, telefonul, în timp ce Varga discuta, agitat, cu cei doi bărbaţi. Vizibil surescitat, Varga făcea gesturi largi şi trăgea adânc din ţigara pe care o flutura pe sub nasul interlocutorilor, iar mimica Mariei sugera faptul că discuţia luase o turnură neaşteptată.

Brusc, cei doi bărbaţi s-au ridicat de la masă şi au plecat, iar artista şi fotbalistul i-au urmat, la scurt timp. Afectat de discuţia cu cei doi, Varga a uitat că are şi o parteneră, aşa că a lăsat-o pe aceasta în urmă şi s-a grăbit să iasă din local. Spăşită, Maria l-a urmat, iar când iubitul i-a cerut cheia maşinii s-a conformat, aşezându-se, tăcută, pe locul din dreapta.

„Viața mea este mai liniștită”

Trecută prin divorţul de Marcel Toader, Maria Constantin a devenit o femeie precaută. Artista refuză să ofere prea multe amănunte despre relaţia pe care o are cu Dacian Varga, iar anul trecut explica, la Antena Stars, că noul partener îi oferă iubire şi linişte. „Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală, o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Viața mea este mai liniștită, de când am oameni dragi lângă mine care mă iubesc”, declara, anul trecut, pentru Antena Stars, Maria Constantin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro