PAPARAZZI / VIDEO / Nidia Moculescu, gest deplasat, în public / Imagini exclusive

Fiica marelui compozitor Horia Moculescu a reuşit să atragă privirile celor din jur, după ce a făcut în public un gest care i-a scos din minţi pe unii trecători.

Nidia Moculescu a fost surprinsă, recent, de paparazzii SPYNEWS, într-un mall din Capitală, unde făcea diferite cumpărături. La un moment dat, epuizată de sesiunea de shopping, Nidia a luat o pauză şi s-a apucat să citească mesajele primite pe telefon. Şi, degajată, şi-a scos dispozitivul de fumat şi s-a apucat să pufăie, chiar în mijlocul mall-ului, deşi în jurul ei erau zeci de clienţi, mulţi dintre ei fiind copii. Captivată de conversaţie, Nidia Moculescu a fumat, relaxată, ridicând din când în când, ochii din ecran, pentru a se asigura că nu o vede cineva, ca s-o tragă de mânecă.

Într-un interviu acordat, anul trecut, pentru „Agenția VIP”, Nidia Moculescu spunea: „Spre deosebire de o parte din familia mea, sunt mai cuminte, mai emotivă. Sunt bine pe toate planurile, mai puțin financiar, dar în rest sunt foarte bine. Tata are 82 de ani, să-i dea Dumnezeu multă viață de acum încolo, mama are 52 de ani și e bine și ea, mă bucur sincer pentru amândoi că sunt părinții mei, nu mă interesează cum îi vede lumea. Că nu am avut o relație frumoasă cu mama, știe toată România. Mama este o tipă mai excentrică, ea m-a făcut la 22 de ani și ea mai mult mi-a fost prietenă. Tata mi-a fost și tată și mamă și străbunică și tot… Căsătoria o văd strict ca pe o chestie religioasă, numai din cauza asta aș vrea să mă căsătoresc. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea un copil, e binevenit”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro