PAPARAZZI / VIDEO / Primul lucru pe care l-a făcut iubitul Danielei Crudu, după ce a băgat-o pe vedetă în spital! Imagini exclusive

Cuprins de remuşcări, după ce a pocnit-o pe Daniela Crudu până a băgat-o în spital, iubitul vedetei a făcut un gest neaşteptat.

Paparazzii SPYNEWS l-au surprins pe iubitul Danielei Crudu pe holurile spitalului în care a fost vedeta internată, la scurt timp după agresiune. Iritat de faptul că nu era lăsat să intre în salonul în care se afla Cruduţa, iubitul acesteia se plimba ca un leu în cuşcă şi a întrebat de mai multe ori dacă starea vedetei este gravă. Probabil, cuprins de remuşcări. Sau, poate, voia doar să se asigure dacă îl paşte vreun dosar penal pentru tentativă de omor sau scapă basma curată, în cazul unor vânătăi “banale”. Întrucât angajaţii spitalului nu l-au lăsat să se apropie de Daniela, iubitul bătăuş a ieşit, nervos, pe uşă, şi s-a grăbit spre locuința vedetei.

A fost dat afară, iar la un moment dat, în timp ce aranja bagajele în mașină, în zonă au apărut și sora Cruduței, Ana, și partenerul acesteia, care au încercat să aplaneze conflictul. Daniela Crudu a refuzat să depună plângere, însă tot ea a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat că a fost bătută de iubit. Din cauza faptului că a fost emis un ordin de restricție, bărbatul a avut nevoie de escorta polițiștilor pentru a face acest lucru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro