PAPARAZZI / VIDEO / Probă de foc pentru Vladimir Drăghia / Cum a fost filmat sportivul! 

+2 click pentru
galerie

Vladimir Drăghia a avut de trecut o probă grea zilele trecute, când niște cumpărături banale s-au transformat într-o probă de rezistență.

Cu masca pe bărbie și pletele-n vânt, Vladimir Drăghia a plecat, la finele săptămânii trecute, la cumpărături. Numai că ceea ce se dorea la început o scurtă plimbare până la magazinul de la colț s-a transformat, brusc, într-un adevărat maraton. Astfel, în căutarea produselor trecute pe listă, Drăghia a mers, la pas, o distanță de doi kilometri. Însă a meritat! Drăghia a ieșit din magazin cu două pungi, din care ieșea, semeț, zarzavatul. Asta, la ieșirea din magazin, fiindcă, după cei doi kilometri parcurși la întoarcere, zarzavatul s-a ofilit atât de tare, încât la un moment dat ajunsese să atârne precum o cârpă. Așa că, pentru a-și salva zarzavatul, Drăghia a mărit pasul...

Prezentatorul TV Vladimir Drăghia ar putea fi văzut, în curând, plantând paseluţe prin Capitală sau măturând străzile, după ce, anul trecut, condamnarea sa a rămas definitivă. Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au respins apelurile formulate de parchet (care ceruse condamnare cu executare) şi de Drăghia (care implorase achitarea), păstrând hotărârea dată de instanţa de fond. Pe lângă cele opt luni cu suspendare, munca în folosul comunităţii şi 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond, Vladimir Drăghia va trebui să plătească încă 500 de lei, “cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”.

La finele anului 2018, judecătorii constănţeni au dispus: "Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani".
Pe lângă această pedeapsă, Drăghia a mai primit şi mai multe interdicţii, dar şi obligaţii, printre care şi muncă în folosul comunităţii: "Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)".
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro