PAPARAZZI / VIDEO / Rudel Obreja, gest scandalos faţă de propriii copii / A comis-o din nou

Fostul șef al Federație Române de Box adoră senzaţiile tari, chiar şi atunci când vine vorba despre propriii copii, pe care îi învaţă de mici că regulile au fost făcute pentru a fi încălcate.

Rudel Obreja a fost surprins, weekend-ul trecut, de paparazzii SPYNEWS, în timpul unui moment de relaxare, alături de copiii săi. După ce s-a plimbat prin parc, Obreja i-a condus pe copii la bolidul de lux şi s-a apucat să aranjeze, meticulos, bicicletele în portbagaj. În timp ce fostul șef al Federație Române de Box se străduia să îndese în maşină bicicletele ca parcă nu mai încăpeau în portbagaj, copiii s-au urcat, fericiţi, pe locul din dreapta. Fără să pară prea impresionat de faptul că minorii stăteau pe „locul mortului”, Obreja a demarat spre casă, explicându-le, probabil, că regulile sunt pentru muritorii de rând.

În 2017, Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani închisoare cu executare. El a primit mai multe pedepse: trei ani pentru complicitate la luare de mintă, cinci ani pentru evaziune fiscală, alți trei ani tot pentru evaziune și a fost achitat pentru spălare de bani. De asemenea, instanța a dispus ca Obreja să plătească în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Euro Box Promotion SRL (fostă SC Europlus Computers SRL) către Ministerul Finanțelor, prin ANAF, suma de 737.507 lei cu titlu de despăgubiri civile. Totodată, judecătorii au dispus să i se confişte 3.000.000 lei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro