Pe el nu-l sperie pandemia de coronavirus! Adrian Mihalcea, gest surprinzător după ce le-a „interzis” străinilor de la Dinamo să părăsească țara / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Noul antrenor de la Dinamo se menține în formă indiferent de ce se întâmplă în jurul lui! După ce a luat o serie de măsuri importante, printre care le-a dat „interzis” străinilor de la echipă să părăsească teritoriul țării, Adrian Mihalcea a încălcat recomandările autorităților și a fost surprins de paparazzii Spynews!

Furtună, caniculă, virus ucigaș din China... nimic nu contează pentru Adrian Mihalcea atunci când vine vorba de a se menține în formă. Noul antrenor al „câinilor roșii” a fost surprins de paparazzii Spynews.ro după ce a alergat, în Capitală. 

Îmbrăcat corespunzător și cu căștile în urechi, Adrian Mihalcea și-a făcut „moftul”, în plină pandemie de coronavirus. Apoi, a pornit ușor, la pas, spre casă, sub privirile paparazzilor noștri.

Mihalcea, Mihalcea, tu nu știi că e bine, în această perioadă, să înlocuiești alergatul cu ceva exerciții în propria locuință? 

Ce se întâmplă cu străinii de la Dinamo

Imaginile vin la scurt timp după ce Adrian Mihalcea a dezvăluit ce se întâmplă cu străinii de la Dinamo, pe fondul pandemiei de coronavirus. 

„Am decis să îi lăsăm pe băieţi liberi pană pe 16-17 aprilie. Suntem în contact cu ei, dacă se schimbă ceva, îi anunțăm. Le-am dat program de antrenamente şi i-am rugat să aibă grijă în primul rând de sănătatea lor”, a declarat Mihalcea, conform TV Telekom Sport. 

Jucătorii străini ai echipei „câinilor roșii” „au fost înştiinţaţi să rămână la Bucureşti. Nu contează dacă au vrut sau nu să plece. În acest moment, toţi jucătorii străini sunt în Bucureşti şi asta pentru a evita orice fel de problemă, nu numai de carantină”, a mai explicat Adrian Mihalcea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro