Pe scenă e un rebel, în rest e doar mieluşel! Mihai Bobonete a fost pus la punct de soţie / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi. La 36 de ani, artistul este un bărbat împlinit. Pe scenă face senzaţie, în show-urile de stand up comedy, iar în viaţa de zi cu zi are o soţie minunată şi doi copii superbi.

Chiar dacă în spectacolele sale este un tip rebel, când vine vorba de familie, Bobonete nu mişcă în front. Recent, actorul, soţia sa şi cei doi micuţi au fost la cumpărături, într-un mall din Capitală. În timp ce nevasta sa s-a ocupat de shopping, artistul a avut trasată sarcina de a-i supraveghea pe copii. Fără să comenteze, “Bobiţă” s-a conformat.

Precum un tată model, Mihai Bobonete s-a aşezat pe o bancă, alături de Octavian şi de Maria Elena, băiatul şi fiica sa. Actorul a împărţit guumă de mestecat cu fiul său, iar pe micuţă a mângăiat-o cu dragoste. Totul s-a întâmplat sub ochii paparazzilor Spynews.ro. La plecare, Bobonete a apucat cu o mână câteva pungi, iar cu cealaltă l-a luat de mânuţă pe Octavian. De fetiţă s-a ocupat Cătălina, soţia sa.

Cătălina şi Mihai Bobonete s-au căsătorit în anul 2003. Ei au devenit părinți, pentru prima dată, în 2011, când a venit pe lume Octavian. În urmă cu doar doi ani, în familia lor şi-a făcut apariţia şi micuţa Maria Elena.

În afară de actorie, Mihai Bobonete mai are două pasiuni majore: fotbalul şi pescuitul. Actorul este fan declarat al echipelor Universitatea Craiova şi Atletico Madrid.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro