Piedone, răsfăț de 5 stele cu familia, la mare! A dat Capitala pe litoral și se distrează de minune. FOTO

+4 click pentru
galerie

Piedone, răsfăț de 5 stele cu familia, la mare! A dat Capitala pe litoral și se distrează de minune. FOTO © Spynews

Ce poți face pe o vreme așa frumoasă, decât să te relaxezi în compania familiei, la mare? Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu Cristian Popescu Piedone, alături de toți cei dragi lui. 

Cristian Popescu Piedone a lăsat canicula din Capitală acasă și a dat o fugă la mare! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta în compania familiei, în timp ce petrece clipe de neuitat. Piedone a plecat pe litoral alături de soția lui, de copii, dar și de nepoți și, ce să mai, tacâmul este complet pentru câteva zile perfecte de relaxare și distracție pe cinste!

Pe șezlong, la umbră, cu ochelarii de soare la ochi și fără nicio grijă - așa l-au surprins paparazzii noștri pe Cristian Popescu Piedone și ce putem să mai zicem decât...ce mai viață frumoasă!

Cristian Popescu Piedone, bunic pentru a treia oară

În urmă cu doar o lună și jumătate, familia lui Piedone s-a mărit, căci fiica lui, Ana Maria, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. "Dumnezeu m-a binecuvântat! Bunic pentru a treia oară! Astazi fata mea a facut familia și mai fericită aducând pe lume o prințesă pe nume Celine Nicole. Încă un motiv sa merg mai departe!", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook, care le-a arătat prietenilor și prima imagine cu cea mică, la momentul respectiv. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro