Prezentatoarea TV dorită de toți fotbaliștii a ajuns la spital! Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri sportive și a reușit, de-a lungul carierei sale să îi facă pe mulți fotbaliști să încerce să ajungă la inima ei. Fără prea mare succes însă, vedeta tv preferând să își trăiască relațiile departe de ochii presei.

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea știrilor sportive, iar frumusețea ei i-a adus, de-a lungul timpului, mulți admiratori. Și, probabil, foarte multe propuneri, cu sau fără perdea, pentru o întâlnire romantică, fotbaliștii, mari ”amatori” de femei frumoase în ”colecție”, fiind ”capi de listă”. Cu toate acestea, Corina i-a cam refuzat pe toți, cu delicatețe și a preferat să își vadă de viața ei, departe de ochii indiscreți ai presei.
Cu toate acestea, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedeta TV în timp ce a ajuns la spital, cu propria-i mașină. Nemachiată, cu o pereche de ochelari de soare mari, așezați strategic pe ochi pentru a foi cât mai discretă, Corina Caragea a parcat în dreptul spitalului și s-a îndreptat spre intrare. Odată ajunsă acolo, după ce i-a pus câteva întrebări paznicului, și-a amintit că îi lipsește ceva, așa că, grăbită, s-a întors la mașină, a luat ceea ce avea nevoie, iar apoi a pornit glonț, din nou, spre intrarea în clinica cu pricina.

Și, convinsă că nu îi mai lipsește nimic, s-a îndreptat spre același paznic și a întrebat pe unde trebuie să meargă pentru a ajunge la medicul pe care dorea să îl viziteze, probabil pentru un control de rutină.
Corina Caragea se iubește cu un șef de la Ligă
De o bună perioadă de timp, Corina Caragea trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. El este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România și a cerut-o de soție pe Corina în vara anului 2016. Cei doi sunt împreună de mai de patru ani, iar anul acesta își vor uni destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro