Prietenul la nevoie se cunoaşte! Marcel Pavel, scos dintr-o mare belea de un amic / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români. © Facebook

Marcel Pavel (57 de ani) a fost protagonistul unui moment uluitor. Celebrul cântăreţ a intrat într-o încurcătură, iar norocul său s-a numit un prieten apropiat.

Recent, artistul a avut treabă la o firmă din Capitală şi, fără să stea pe gânduri, s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a îndreptat spre locul cu pricina. În drum spre societatea comercială, Marcel Pavel a făcut un scurt popas la o benzinărie, pentru a cumpăra un set de şerveţele uscate.

În momentul în care a ajuns în zona în care se afla firma respectivă, cântăreţul s-a lovit de o problemă. Pentru că nu cunoştea prea bine cartierul, Marcel Pavel nu a nimerit sediul comericantului. Pus în încurcătură, artistul şi-a scos din buzunar telefonul mobil şi a început să-şi sune amicii care cunoşteau locul. După câteva încercări nereuşite, unul dintre amici l-a lămurit care este uşa firmei la care trebuie să ajungă. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins momentele de panică ale lui Marcel Pavel.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din România. La începutul anilor 2000, albumul „Frumoasa Mea” a fost vândut în peste 250.000 de exemplare, fapt pentru care i s-a acordat Discul de Platină. În cariera sa, artistul a colaborat cu numeroase personalități precum Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Nico, Laurențiu Cazan, Elena Cârstea, soprana Mihaela Stanciu, soprana Irina Iordăchescu, soprana Crina Zancu, Toto Cutogno şi Boney M.

Marcel Pavel este căsătorit cu Violeta, împreună cu care are trei copii: Richard (19 ani), Sasha (16 ani) şi Ioana Iuvenalia (3 ani).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro