Primele declaraţii ale celei mai bune prietene ale Paulei Iacob!

Paula Iacob s-a stins din viaţă noaptea trecută, iar apropiaţii au venit deja la capela unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al avocatei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Prima care a venit să îi prezinte condoleanţe fiicei Paulei Iacob, dar şi pentru a fi alături de ea în ultimele momente, a fot nimeni alta decât cea mai bună prietenă a avocatei. Cele două erau prietene încă din copilărie, de la vârsta de 7 ani, iar prietena ei se aştepta ca Paula Iacob să aibă acest sfârşit. „Eram la ea de câteva zile. Ştiam că nu se mai reface, pentru că nu voia să mai mănânce. A fost totul brusc la ea”, a declarat prietena Paulei Iacob.


Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. Paula Iacob, a fost internată în spital de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le-a avut au fost mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată mâine la Cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Gigi Becali doborât de moartea Paulei Iacob! "Mi-aduc aminte când venea la puşcărie..."

VIDEO EXCLUSIV / Paula Iacob va fi înmormântată mâine la cimitirul Bellu

VIDEO / Ultima apariţie TV a Paulei Iacob! De ce nu a vrut să mai meargă acasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro