Primele declarații ale lui Mugurel Sfetcu, de la înmormântarea lui Cornel Galeș. De ce nu a venit și celălalt fiu al Ilenei Ciuculete / VIDEO

Primele declarații ale lui Mugurel Sfetcu, de la înmormântarea lui Cornel Galeș. De nu a venit și celălalt fiu al Ilenei Ciuculete / VIDEO © Captură Video

Una dintre aparițiile surprinzătoare de la înmormântarea lui Cornel Galeș a fost Mugurel Sfetcu, unul dintre fiii Ilenei Ciuculete, cu care impresarul s-a războit multă vreme din cauza averii. A oferit și primele declarații, imediat după slujba de înmormântare, explicând și de ce nu este prezent și fratele lui, Cristi.

După moartea regretatei artiste, între Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete a izbucnit un război pe avere. Timp de multă vreme, s-au tot plimbat prin tribunale și au fost dușmani adevărați. Însă, iată că moartea s-a dovedit a fi bariera finală, având în vedere că Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei, a venit la înmormântare și a adus și o coroană de flori, în semn de iertare. A fost o dovadă de omenie, în care i s-a alăturat și fratele Ilenei Ciuculete.

Cât despre Cristi, celălalt fiu al cântăreței, nu voia rea l-a ținut departe de această zi tristă. Mugurel Sfetcu a explicat că singurul motiv pentru care fratele lui nu a venit a fost faptul că a trebuit să aibă grijă de bunica lor bolnavă.

„Ăsta este cel mai important lucru. Să iertăm. Fratele meu nu poate să vină pentru că a rămas cu bunica noastră, că este în vârstă și nu puteam să o las singură”, a spus Mugurel Sfetcu, fiul cei mare al Ilenei Ciuculete.

Nu a fost singurul gest impresionant. Și fiica biologică a lui Cornel Galeș, cu care acesta nu mai vorbise de ani buni, a venit să îi spună „adio” tatălui ei. Chiar dacă nu a putut rămâne la slujbă, gestul ei nu trădează decât un singur lucru: iertare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro