Gigi Becali, socru mic! Imagini exclusive de la nunta Teodorei, fiica latifundiarului

Video exclusiv. Primele imagini cu Gigi Becali socru mic! Nuntaşii s-au strâns la vila latifundiarului © spynews.ro

Bucurie mare acasă la Gigi Becali! Maşini care mai de care mai scumpe, rochii şi costume de fiţe, invitaţi numai unul şi unul! S-au strâns toţi nuntaşii la casa latifundiarului, de unde pleacă spre biserică, pentru ca Teodora şi Mihai Theodor Mincu să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Apoi, urmează petrecerea de pomină!

E fericire mare la palat! Sâmbătă, 12 octombrie, la două zile după ce Teodora a renunţat la numele "Becali" şi a devenit doamna Mincu, are loc cununia religioasă şi, desigur, petrecerea de la Palatul Snagov pentru care Gigi Becali a scos din buzunar aproximativ 500.000 de euro!

În jurul orei 14:30, nuntaşii au început să se adune la vila lui Gigi Becali. Eleganţa e la ea acasă, iar emoţiile... asemenea! Sunt aşteptaţi peste 400 de invitaţi, printre care se numără şi Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mitică Dragomir, dar şi soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel. 

Naşii, fiica lui Teia Sponte şi soţul acesteia, sunt alături de Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu şi se bucură împreună de cea mai frumoasă zi a vieţii lor. Chiuituri, muzică de petrecere, totul ca la carte.

Slujba va fi, cu siguranţă, una specială. "O să fie un singur Înalt ierarh, Preasfinţitul Beniamin. O să mai mulţi invitaţi preoţi şi călugări", a mărturisit Becali.

Vă reamintim că dimineaţă, cu câteva ore înainte de nuntă, un bărbat a încercat să intre cu forţa în casa lui Gigi Becali. Agresorul de 26 de ani a dat cu pumnii în maşinile care treceau pe stradă. Poliţiştii şi jandarmii l-au calmat şi, împreună cu femeia care-l însoţea, a fost luat de ambulanţă şi dus la spital. În curând, va ajunge şi la secţie pentru a da cu subsemnatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro