Primele informaţii din faţa secţiei de Poliţie! Florin Pastramă ar fi sărit primul la bătaie / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Primele informaţii din faţa secţiei de Poliţie! Florin Pastramă ar fi sărit primul la bătaie / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Au apărut primele informaţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat astăzi cu Florin Pastramă. Martorii susţin că acesta ar fi intrat abuziv pe un teren care nu îi aparţine, a izbucnit un conflict, iar ulterior s-a ajuns la violenţe. 

Din faţa secţiei de Poliţie, un martor a vorbit despre ce s-a întâmplat la faţa locului. Potrivit spuselor lui, Florin Pastramă ar fi vrut să lovească pe cineva, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de bordură. 

"Domnul Florin Pastramă, din câte am înţeles de la oamenii de pe stradă, a venit şi în loc să se înţeleagă, cred că s-au adresat injurii, la un moment dat a vrut să îl lovească pe unchiul cu capul în gură, atunci au sărit mai mulţi, s-a dezechilibrat sau şi-a pierdut controlul şi a căzut cu capul de bordură. Aşa am înţeles eu de la martorui. Este o poveste mai veche. Florin Pastramă a mai încercat să mai facă şi către alte persoane aceleaşi lucruri pe care le face de obicei, să-i deposedeze de terenuri. El spune că este terenul dânsului", a spus unul dintre apropiaţii celor implicaţi în conflict. 

În aceste momente atât Florin Pastramă, cât şi ceilalţi implicaţi în scandal, se află la Poliţie, acolo unde dau declaraţii cu privire la ce s-a întâmplat. 

În imaginile publicate în exclusivitate de www.spynews.ro, se poate observa faptul că Florin Pastramă are răni la nivelul frunţii şi al piciorului drept. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro