VIDEO / Primii oameni au ajuns la înmormântarea lui Cornel Galeş. Prietenii sunt îngenuncheaţi de durere

VIDEO / Primii oameni au ajuns la înmormântarea lui Cornel Galeş. Prietenii sunt îngenunchiaţi de durere

Şiroaie de lacrimi au curs astăzi, la înmormântarea regretatului Cornel Galeş. Persoanele care i-au fost apropiate în timpul vieţii îi vor fi alături şi pe ultimul drum, cu inima împietrită de durere.

Moartea lui Cornel Galeş a zguduit întreg showbiz-ul. Vestea cutremurătoare a adus multă suferinţă în inimile admiratorilor şi ale apropiaţilor săi. Astăzi, vedeta va fi condusă pe ultimul drum de cele mai dragi persoane, venind în număr mare să-şi ia rămas bun.

Cornel Galeş a fost un om bun şi foarte iubit de oamenii din jurul său. Dovada este faptul că astăzi prietenii şi rudele sale s-au adunat pentru a participa la înmormântarea sa. Printre cele mai importante persoana din viaţa lui Cornel Galeş s-a numărat fiica sa, Claudia, care i-a fost astăzi alături, surprinzându-i pe toţi.

Chiar dacă în relaţia dintre Cornel Galeş şi fiica sa au existat diverse neînţelegeri, cei doi s-au iubit în permanenţă. Claudia a suferit alături de cei dragi, la căpătâiul tatălui său.

"Un gând trist de despărţire faţă de o persoană dragă sufletului meu şi nu numai al meu. Cornel Galeş a fost un om iubit de foarte mulţi. A avut foarte mulţi prieteni. Au fost controverse că e singur. Nu e singur. Azi-noapte, la priveghi am stat până la 2:00 alături de prieteni, de rude şi cea mai mare surpriză a mea plăcută a fost că fata lui a fost alături de el. Şi asta chiar m-a impresionat profund. A vrut să-şi ia rămas bun de la tatăl ei. Sângele apă nu se face. Ea a suferit. Şi fetele au o relaţie specială cu taţii. Chiar dacă n-au fost împreună, cred că energetic ei au corespondat", a povestit Silviu Lepădat, unul dintre prietenii lui Cornel Galeş.

Oamenii se aşteaptă ca la înmormântare să-şi facă apariţia şi băieţii regretatei Ileana Ciuculete, pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de Cornel Galeş.

"Mă aştept să vină şi băieţii doamnei Ileana Ciuculete. Eu am vorbit cu Auraş, mi-a spus că vine. Ei sunt nişte oameni buni care se mobilizează în astfel de momente tragice şi grele", a mai spus Silviu Lepădat.

Cornel Galeş va fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete, care a fost "Zânica" şi iubirea vieţii lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro