”Prințul” Cristea, disperat să-și găsească echipă! Vezi la ce tertipuri a apelat pentru a juca, din nou, fotbal! Imagini EXCLUSIVE

Adrian Cristea, unul dintre fotbaliștii considerați a fi un adevărat talent, a ajuns la capătul răbdării. Fără să mai pună piciorul pe minge într-un meci oficial de fotbal de multe luni, ”Prințul” ar face orice pentru a-și găsi o echipă la care să joace.

Ajuns la capătul răbdării și, probabil, și la cel al resurselor financiare, ”Prințul” Cristea este acum într-o situație de-a dreptul disperată. Mai exact, el e în situația de a renunța și la încercările de a-și recupera banii pe care i-ar fi avut de încasat de la Steaua doar pentru a putea reveni pe terenul de fotbal. Dar, din păcate, nu și-a găsit încă nicio echipă care să îl dorească în postura de coordonator de joc în ciuda disponibilității sale.


Din acest motiv, el a apelat la o serie de tertipuri pentru a-și găsi un ”loc de muncă”. Iar paparazzii Spynews.ro au aflat cum încearcă el să devină din nou fotbalist. Mai exact, bazându-se pe prietenia extrem de strânsă dintre fosta lui iubită și mama fetiței sale, Denisa Nechifor, cu Anamaria Prodan, ”Prințul” speră că va reuși să joace din nou, el apelând la relațiile pe care sexy-impresara le are în fotbal.


Astfel, zilele trecute, la ceas de seară, Adrian, în mare secret, a condus-o pe Denisa Nechifor la o întâlnire pe care au avut-o cu Anamaria Prodan. El însă nu a stat cu ele, preferând să o lase probabil pe Denisa să îi susțină cauza și, pentru a-și ocupa vremea cu ceva, a dat fuga la o curățătorie de unde a ridicat câteva haine.

Apoi, în momentul în care Denisa a terminat ”negocierile” cu Anamaria Prodan, a avut grijă să meargă să o ia de la restaurantul la care s-au văzut cele două, fosta iubită a ”prințului” preferând să fie foarte discretă și urcând pe bancheta din spate a mașinii.


După ce a condus-o acasă pe Denisa, ”Prințul” a plecat mai departe și, grăbit nevoie mare, a mers la o întâlnire pe care a avut-o la un restaurant de fițe din nordul Capitalei, loc în care a petrecut mai bine de o oră discutând, extrem de agitat, cu un amic de-al său, povestindu-i probabil drama prin care trece, imposibilitatea de a-și găsi o echipă fiind una care îl macină evident pe ”Prinț”.

Citește și:

Invitaţi de marcă la petrecerea Raniei, fiica Denisei Nechifor şi a lui Adrian Cristea! Micuţa este răsfăţată ca o prinţesă! Uite ce tort spectaculos a primit

Denisa Nechifor spune TOT! "Eu şi Adrian mergem împreună"

VIDEO / Denisa Nechifor, la căpătâiul lui Adrian Cristea! Cum îl ajută fotomodelul pe "Prinţ" să treacă prin perioada de accidentare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro