Probleme în cuplu pentru un celebru artist de la noi! Se comportă cu iubita de parcă i-ar fi dușman

A apărut în atenţia presei după participarea la X Factor, iar numărul admiratoarelor a crescut considerabil. Cu toate acestea, până acum, el nu avea ochi decât pentru iubita lui, dar lucrurile par să se fi schimbat de ceva vreme încoace.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alex Maţaev în timp ce se afla într-un centru comercial cu iubita lui, însă nu la shopping, ci la o coadă imensă la casa de bilete a cinematografului. Chiar dacă sunt împreună de ceva timp Alex şi iubita lui s-au comportat ca doi străini, semn că lucrurile nu merg chiar bine între ei.


Cum drumul către ghişeul casei de bilete a fost destul de lung, Alex şi iubita lui au fost nevoiţi să petreacă destul de mult timp împreună, însă cei doi s-au comportat ca doi străini. Dacă Alex a citit, parcă ostentativ, afişele filmelor difuzate, iubita lui nu şi-a ridicat nicio clipă privirea din telefon, semn că între ei ori a intervenit plictiseala, ori a avut loc vreo ceartă serioasă.


Odată ajunşi la casa de bilete, Alex şi iubita lui au ales filmul la care vor să meargă, iar surpriza cea mare a venit în momentul în care au trebuit să plătească, iar Alex şi-a scos portofelul pentru a plăti, dar şi-a rugat şi partenera să plătească o parte din sumă.


Vizibil deranjată, iubita lui a scos portofelul din ghiozdan, a plătit, iar apoi cei doi s-au îndreptat către sala de cinema unde urma să ruleze filmul lor. Fără să se prea bage în seamă, așa cum ar face-o un cuplu de tineri îndrăgostiți...

Citeşte şi:

VIDEO / Râzi cu lacrimi. Ce a putut să facă Alex Maţaev, fostul concurent X Factor, cu un aspirator

VIDEO / Pe marginea prăpastiei! Ce se întâmplă cu relaţia lui Alex Maţaev? Paparazzii SPYNEWS au surprins tot

Lacrimi amare în showbiz-ul românesc! Ce cuplu celebru este pe punctul de a-şi spune ADIO


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro