Probleme pentru noua asistentă de la Acces Direct! Iarna i-a venit de hac Paulei Minginer / PAPARAZZI

+9 click pentru
galerie

Vremea capricioasă de afară a pus-o în mare încurcătură pe noua asistentă a emisiunii „Acces Direct”. Iarna i-a venit de hac, la propriu, Paulei Minginer. Bruneta a fost nevoită să lupte cu stratul mare de omăt şi, culmea, a trebuit să se descurce fără niciun ajutor.

Noua asistentă a Simonei Gherghe din emisiunea „Acces Direct” nu s-a bucurat prea mult de primi fulgi de nea care s-au aşternut în Capitală. Iarna i-a venit dat mari bătăi de cap frumoasei Paula Minginer. Tânăra a fost pusă în mare dificultate de stratul gros de zăpadă care s-a depus pe maşina sa. Mai exact, bruneta nu a ştiut cum să reacţioneze în momentul în care şi-a gasit autoturismul acoperit de nea. Momentele confuze pe care le-a trăit noua asisteantă de la „Acces Direct” au fost suprinse de paparazzii Spynews.ro.
Paula a fost dezorientată în momentul în care a ajuns în parcare şi a descoperit că micuţa ei comoară pe patru roţi este  prinsă în ghearele iernii. După câteva momente în care a stat şi s-a minunat de cum arăta autovehicolul, Paula a încercat să deschidă maşina. Tentativa a fost în zadar! Frumoasa brunetă a tras degeaba portieră. Uşa era îngheţată  bocnă. Astfel, vedeta s-a văzut nevoită să apeleze la o variantă ajutătoare. Mai concret, ea a apelat la varinata „sună un prieten”, însă nici de această dată nu a avut mai mult noroc.
Nici faptul că a fost înzestrată de natură cu o frumuseţe răpitoare nu i-a fost de folos brunetei. Singurul vecin care putea să-i sară în ajutor Paulei, a trecut nepăsător şi şi-a văzut de treabă. Cu lopata în mâini, bărbatul cu pricina a fost mult mai preocupat de eliberarea trotuarului, decât să îi dea o mână de ajutor tinerei. 
Dezamăgită, frumoasa asistentă s-a declarat învinsă de stratul mare de omăt şi a plecat în apartamentul ei călduroas. Astfel, vremea capricioasă a determinat-o pe tânără să îşi amâne toate planurile din ziua respectivă. 
Paula Minginer are 26 de ani şi a devenit cunoscută după participarea la show-ul "Burlacul", acolo unde l-a cucerit pe Bogdan Vlădău. Mai nou, este noua asistentă a emisiunii „Acces Direct'', difuzată de Antena 1. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro