Dovada că aşchia nu sare departe de trunchi. Cum l-au surprins paparazzii Spynews pe fiul lui Radu Mazăre / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Aşchia nu sare departe de trunchi. Răducu Mazăre a avut ce să înveţe de la celebrul său tată, care l-a instruit bine în arta distracţiei.

Răducu Mazăre îi calcă pe urme tatălui său şi uşor uşor începe să devină un adevărat crai de... Mamaia. Paparazzii Spynews l-au surprins, zilele trecute, pe litoral, acolo unde se afla în centrul distracţiei. Răducu Mazăre, alături de unchiul său, fratele lui Radu Mazăre, au luat parte la una dintre cele mai exclusiviste petreceri de pe litoral.

Răducu Mazăre a făcut furori între fete, care au venit, pe rând, să-l salute. Deşi, de cele mai multe ori bărbaţii sunt cei care fac curte femeilor, ei bine, de această dată lucrurile nu au stat deloc aşa. 

Răducu Mazăre s-a transformat într-un adevărat bărbat, este frumuşel foc, astfel că e şi normal ca femeile să roiască în jurul lui. În imaginile surprinse de Paparazii Spynews se poate vedea că Răducu Mazăre se simte foarte bine, este fericit şi nu pare să aibă vreo grijă, asta deşi situaţia tatălui său nu este deloc una bună.

Radu Mazăre, o nouă condamnare

Fostul edil din Constanţa a primit o nouă condamnare. Radu Mazăre a fost condamnat în urmă cu puţin timp la 9 ani şi 10 luni de închisoare în dosarul Polaris.

Radu Mazăre este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi conflict de interese. Decizia în cazul fostului primar din Constanţa nu este definitivă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest