Rebelul Tudor Chirilă, un tătic de nota 10! Cum se comportă artistul, la restaurant, cu copiii / Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și, de fiecare dată când urcă pe scenă reușește să smulgă oftate din piepturile tinerelor care îl adoră. În plus, Tudor Chirilă de bucură din plin de look-ul lui de rebel, chiar dacă, în fapt, este un romantic și un tată de nota 10.

Tudor Chrilă este renumit pentru poveştile de amor tumultoase pe care le-a trăit, dar, de când s-a aşezat la casa lui iar partenera de viaţă Iulia Mazgan i-a dăruit doi copii, s-a schimbat. Nu îşi expune familia, dorind să păstreze private momentele petrecute alături de cei dragi. Cu toate acestea, Tudor Chirilă a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce, aflat la munte, avea parte de câteva momente de relaxare într-un restaurant. Nu, nu în fața vreunei porții generoase de mâncare care să îl refacă după o zi în care ar fi schiat suficient încât să se resimtă în picioare oboseala, ci în timp ce dovedea încă o dată că adolescentele au avut ”un al șaselea simț” atunci când urlau la concertele lui că îl iubesc. Și spunem asta pentru că, cel puțin de-a lungul celei peste o oră petrecute în restaurant, Tudor Chirilă a dovedit că este un tată care își merită nota 10. Chiar cu felicitări. Iar asta pentru că, tată fiind, nu a strâmbat nici măcar o dată din nas când a fost vorba să aibă grijă de fii lui. Ba chiar dimpotrivă, cu o relaxare care dovedește doar că se pricepe la copii, artistul a fost atent ca fiul să cel mic, care încă este nesigur în mers, să nu pățească nimic. Și, în tot acest timp, avea grijă ca cel mare să nu apuce să se plictisească, lăsându-le pe femeile de la masa lui să se odihnească.
Iar talentul lui ”de bonă” trebuie să fie lăudat. Iar asta pentru că, la un moment dat, pentru a se asigura că micuții nu se plictisesc și că nu vor începe să urle - așa cum face orice copil când se plictisește prea tar eîntr-un loc în care sunt numai adulți - Tudor Chirilă le-a făcut toate plăcerile. Inclusiv, la un moment dat, a început să îl învârtă după gât pe unul dintre băieței, timp în care îi explica celuilalt că are voie să se joace cu perna de pe scaun dacă nu îi deranjează pe cei din jur. 
Iar ca să fim sinceri, Tudor Chirilă părea să adore momentele petrecute în acest fel, zâmbetul lui fiind molipsitori pentru micuții care nu au avut timp să se plictisească și care și-au găsit un partener de joacă pe măsură...

Tudor Chirilă are doi copii cu Iulia
Tudor Chirilă este un este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. S-a remarcat şi din punct de vedere actoricesc jucând în mai multe filme de lung-metraj şi piese de teatru. În viaţa personală, Tudor Chirilă are o relaţie cu Iulia Mazgan, împreună cu care are doi băieţi, cel din urmă având aproape 3 ani.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro