Roxana Nemeş nu mai are nicio ruşine! Ce a făcut pe stradă, în văzul lumii / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Cântăreaţa Roxana Nemeş, într-un moment de relaxare. © Facebook

La 27 de ani, Roxana Nemeş este mai îndrăgostită ca oricând! După ce s-a despărţit cu scandal de impresarul Radu Groza, în primăvara anului 2015, artista şi-a găsit liniştea în braţele afaceristului Călin Hagima. Cei doi sunt nedespărţiţi şi lipsiţi de inhibiţii.

Recent, vedeta şi bărbatul care o face fericită au decis să iasă la o plimbare prin centrul Capitalei şi să se vadă cu gaşca de prieteni. Până când s-au întâlnit cu amicii, precum nişte adolescenţi, cei doi s-au ţinut de mână şi au fost numai cu zâmbetele pe buze.

Ajunşi la locul stabilit, Roxana şi Călin s-au salutat cu toată lumea. Apoi, fără să stea pe gânduri, ei au profitat din plin de faptul că în zonă se oferea şampanie gratis. Artista şi iubitul ei au uitat că sunt într-un loc public şi nu au mai ținut cont de renumele de care se bucură printre oamenii obişnuiţi. Atât Răxana nemeş, cât şi Călin Hagima au sorbit cu poftă mai multe pahare cu vin spumos. Pentru ca tacâmul să fie complet, aceştia au „sudat” şi câteva ţigări. Totul s-a întâmplat sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat momentele.

Roxana Nemeş este o cântăreaţă româncă. Aceasta a avut o relaţie de şase ani cu impresarul ei, Radu Groza, însă în 2015, cei doi s-au despărţit cu scandal. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate şi a afirmat că artista avea un amant de mai bine de un an.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro