SEXY VIDEO! Roxana Vancea, îți mulțumim! De azi o să îți cumpărăm zilnic prune, pentru că ne place cum ești îmbrăcată când le mănânci!

+7 click pentru
galerie

N-ai cum, boss...! Roxana Vancea este fără dar și poate una dintre cele mai mișto tipe de la noi, că doar are și mare grijă de silueta ei. Oricât ar încerca paparazzii Spynews.ro s-o prindă țac-pac, cu mâța-n sac, fosta asistentă TV găsește ea un mod de a transforma orice rutină într-un spectacol sexy.

Asta a făcut și pe străzile din Capitală, recent, atunci când vigilenții noștri paparazzii au urmărit-o atent. Ca tot omul, Roxana a fost să-și facă niște cumpărături. Sau, în fine, ceva mai multe cumpărături. Clar, suficient de multe încât să aibă mici probleme cu căratul.

Bun, s-a întors de la magazin. Sacoșele sunt pregătite. Deschide frumos portiera mașinii și, bam, apare un picior bine lucrat (mulțumiri de rigoare pentru pantalonașii scurți). Apoi „răsare” și Roxana Vancea, îmbrăcată super sexy și, așa, ca de... vară. În mâini are sacoșele cu bucate și toate cele, iar în gură o prună. Păi, cum ați vrea să mai țină fata și pruna? Că abia avea loc să țină pungile de cumpărături.

Oricum, cert e că a apucat-o pofta de un fruct deloc sezonier în mașină și a plătit prețul pentru asta. Tot cu pruna în gură, Roxana s-a îndreptat frumos spre casă, pentru că, credem noi, abia aștepta să poată să și muște din fructișor. Sperăm că a fost unul delicios, Roxana!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro