În ring campion, în viață tată devotat! Rudel Obreja nu le refuză nici o plăcere copiilor. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu Rudel Obreja, care îl prezintă pe fostul mare boxer așa cum este în viața de zi cu zi, în relația cu familia lui!

Rudel Obreja este un tată extrem de devotat și implicat, care le face fiilor săi toate poftele. Ziua le-a dedicat-o lor, băieților lui, de care este foarte mândru.

Mai întâi, Rudel Obreja merge la bazinul de înot, pentru a-și susține fiul la o repriză de bălăceală. Apoi, îl însoțește pe acesta la o frizerie și, pentru a se asigura că totul este în regulă, iar cel mic primește ceea ce a cerut, așteaptă cu calm ca frizerul să își facă treaba, în timp ce are un schimb de mesaje pe telefon.

La ieșirea din salonul de frizerie, Rudel Obreja îi analizează atent tunsoarea fiului și se asigură că micuțul este pe deplin mulțumit. Câteva minute mai târziu, își face apariția și partenera afaceristului, împreună cu cel de-al doilea fiu. Grijuliu, Rudel Obreja își sărută pe frunte copilul, apoi cei trei intră liniștiți în locație. 

Fostul pugilist Rudel Obreja a divorțat în 2006 de prima soție, după 18 ani de mariaj, motivul fiind patima fostei partenere pentru jocurile de noroc. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Leila, care a decis să locuiască alături de mama ei. Ulterior și-a refăcut viața, iar din relația din prezent au rezultat doi băieți. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro