S-a întors pe banca giuleştilor, dar nu şi-a uitat cel mai bun prieten! Cum şi-a făcut Marian Rada apariţia, după ce a fost reactivat / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Lumea sportului a rămas mască la începutul acestui an, când s-a aflat că Marian Rada revine ca antrenor la Rapid, după plecarea lui Nicolae Grigore. Iată că, deşi s-a întors pe banca giuleştilor, Marian Rada nu a uitat de cel mai bun prieten! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe antrenor într-o ipostază neaşteptată.

Fotbalul e fotbal, dar "copilul blănos" are întâietate! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Marian Rada, proaspăt întors pe banca giuleştilor, la plimbare cu căţelul. Îmbrăcat într-un trening gri, cu o mână în buzunar şi alta pe lesă, Marian Rada s-a bucurat de vremea frumoasă, la pas printr-un complex de locuinţe din Capitală. 

Îl ştie o ţară-ntreagă, dar e clar că atunci când vine vorba de sufleţelul care îi e aproape zi de zi, Marian Rada nu ţine cont de nimic.

Marian Rada a revenit ca antrenor la Rapid

În luna ianuarie a acestui an, o veste bombă punea pe jar lumea fotbalului! Se anunţa că Marian Rada va fi noul antrenor al echipei U19 de la Rapid, după ce postul devenise vacant ca urmare a plecării lui Nicolae Grigore la echipa U21 a României. 

Astfel, locul lui Nicolae Grigore a fost luat de fostul tehnician al primei echipe! Director tehnic la Centrul de Performanţă Rapid Bucureşti, Marian Rada s-a lăsat convins să preia şi echipa U19. 

Marian Rada a mai ocupat postul de antrenor în perioadele 1996-1997, 2007-2008, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013, 2013-2014 şi 2014-2015.

A fost părăsit de soţie

În urmă cu câţiva ani, după ce a fost dat afară de la Rapid la finalul turului, Marian Rada a fost părăsit de soţie! Femeia a băgat divorţ din cauza certurilor care nu mai aveau final, scria presa la acea vreme. 

De altfel, relaţia lor s-ar fi deteriorat după ce Marian Rada a refuzat să plece în Qatar pentru un salariu de 10 ori mai mare decât primea la Rapid. 

„Mi se reproșează acasă că am ales Rapidul înaintea familiei și ăsta e cel mai mare regret al meu. Până la urmă, nimeni nu se uită la tine. Vii la club, vorbești cu persoanele din conducere și nu îi interesează ce le spun. E luna cadourilor, e Crăciunul, vorbim de porci, de mese festive și noi ce facem acum?”, spunea Marian Rada în 2012.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro