Să tot ai o aşa soţie! Imagini eveniment cu nevasta lui Gică Popescu! / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Gică Popescu, fostul star al echipei naţionale. © Sorin Cioponea

Gică Popescu are cu ce să se mândrească! Fostul mare fotbalist are alături o femeie puternică. Soţia sa este cea care face şi desface totul în familie. Chiar şi atunci când e nevoie să treacă la munca de jos.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe nevasta „Baciului” în timp ce mergea la o spălătorie auto. Îmbrăcată lejer - cămaşă, pantaloni scurţi şi tenişi – Luminiţa Popescu a dorit să îşi vadă bolidul curat. Atentă din fire, femeia le-a dat câteva indicaţii preţioase angajaţilor spălătoriei.

Apoi, precum o doamnă care se respectă, în timp ce aceştia aveau grijă ca autoturismul să strălucească de curăţenie, soţia fostului component al „Generaţiei de Aur” a mers la o cafenea. După ce a fost anunţată că maşina a fost spălată, Luminiţa s-a întors la spălătorie. Mulţumită de ce a găsit la faţa locului, nevasta lui Gică Popescu i-a răsplătit cum se cuvine pe cei care s-a îngrijit de autoturismul său.

Luminiţa şi Gică Popescu sunt căsătoriţi din 1999. Soţia „Baciului” este sora Marilenei, nevasta lui Gică Hagi. Timp de 1 an şi 8 luni, cât timp fostul căpitan al Barcelonei a stat în spatele gratiilor, „Regele”, Marilena şi Luminiţa au făcut front comun pentru a-i proteja pe Maria şi pe Nicholas. Mai mult, precum o soţie credincioasă, Luminiţa Popescu şi-a vizitat periodic bărbatul la închisoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro