Să tot ai un aşa soţ! Cum îşi răsfaţă copiii Ziv Tetelman, bărbatul Ralucăi Sandu / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Ziv Tetelman şi Raluca Sandu, un cuplu fericit. © Facebook

După mai multe relaţii eşuate, cea mai cunoscută fiind cea cu Walter Zenga, şi un mariaj încheiat după doar trei ani cu luptătorul Todd Medina, Raluca Sandu şi-a găsit liniştea alături de Ziv Tetelman. Fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, are de ce să fie mândră. Soţul ei este un bărbat de toată lauda.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ziv Tetelman într-un mall din Capitală. Milionarul a mers în centrul comercial cu un scop bine stabilit: să le cumpere celor doi copii pe care îi are din căsnicia cu Daiana Voicu tot ceea ce au nevoie.

Astfel, primul popas pe care Tetelman şi cei doi băieţi l-au făcut a fost într-un magazin în care se comercializau, printre altele, rechizite. Fără să stea prea mult pe gânduri, soţul Ralucăi Sandu a achiziţionat mai multe cărţi, semn clar că îşi doreşte ca micuţii să aibă parte de o educaţie aleasă.

Apoi, cei trei au mers într-un magazin în care se vindeau pantofi sport, treninguri şi tricouri. Nici de aici Tetelman şi băieţii săi nu au plecat cu mâinile goale. După o scurtă oprire într-un shop în care se comercializau tablete şi telefoane mobile, Ziv şi moştenitorii săi au mers în zona de fast-food-uri. Cei trei şi-au comandat mâncare specifică nordului Europei, dar şi preparate japoneze.

Citeşte şi: Cristi Borcea poate să stea liniştit! Valentina Pelinel e o mămică model! Cum îl răsfaţă vedeta pe micuţul Milan Cristian / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Cât de mult îi lipseşte un bărbat! Rolul de mămică singuratică o pune în dificultate pe Elena Băsescu! / VIDEO PAPARAZZI

Ziv Tetelman este foarte atent şi cu soţia sa. El şi Raluca Sandu trăiesc de câţiva ani la Monte Carlo. Acolo, milionarul a făcut-o pe fiica lui Mircea Sandu patroană de restaurant. Localul este amplasat pe unul dintre bulevardele principale din Monte Carlo, Avenue Princess Grace, aflat la o aruncătură de băţ de Marea Mediterană.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro