Sabin Ilie, un familist convins! Aşa îşi răsfaţă fostul fotbalist soţia şi băieţelul

După divorţul de Leta, Sabin Ilie şi-a refăcut viaţa alături de o altă blondă, alături de care are şi un băieţel. Viaţa de familie a lui Sabin Ilie pare să fie una extrem de fericită, mai ales dacă judecâm după imaginile surprinse de paparazzi Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, cât vremea încă era prielnică ieşirilor în parc, soţia lui Sabin Ilie şi-a luat băieţelul de mână şi au merg direct într-un parc de distracţii din Capitală, unde cel mic s-a bucurat din plin de fiecare moment petrecut în atracţiile parcului de distracţii.


Soţia lui Sabin Ilie a stat cu privirea aţintită non stop către fiul ei, de teamă să nu cumva să păţească ceva, dar inima i-a revenit la loc, ca de altfel şi zâmbetul, atunci când cel mic a ajuns în siguranţă cu picioarele pe pământ. După ce băieţelul şi-a consumat toate jetoanele pe distracţii, a plecat din parc de mână cu mama lui, spre ieşire, acolo unde i-a aşteptat Sabin Ilie.


Distracţia însă nu s-a terminat pentru cel mic odată cu părăsirea parcului de distracţii, căci întâlnirea cu tatăl lui a fost una pe măsura aşteptărilor lui, dacă ne luam după zâmbetul larg al băieţelului, în timp ce merge cu tatăl lui de mână.

Citeşte şi:

Fosta soţie a lui Sabin Ilie este îndrăgostită lulea! Ipostaze senzaţionale cu blonda şi noul ei iubit

Primele imagini cu fiul secret al unui fotbalist celebru! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins alături de iubita pe care o ține ascunsă și copilul lor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro