Sicriul în care își va dormi somnul de veci Denisa a fost acoperit de flori regale

+8 click pentru
galerie

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu puțin timp. Însoțită de mii de oameni, cântăreața care a îndurerat o țară întreagă cu drama pe care a trăit-o în ultimele ei luni, a fost așezată într-un sicriu de lux.

Denisa a fost așezată într-un sicriu gri-deschis, aproape alb, extrem de scump, făcut la comandă special după indicațiile familiei. Albul, care semnifică puritatea și bunătatea, caracteristici care s-au regăsit din plin în viața vedetei, a fost, de altfel, și alegerea făcută pentru florile care au acoperit sicriul.

Citește și: VIDEO / UPDATE: IMAGINI LIVE de la înmormântarea Denisei Manelista

Mai exact, o coroană de begonii albe, begonii regale cum mai sunt ele cunoscute, tronau pe capacul sicriului în care își va petrece Denisa somnul de veci.
Denisa Răducu a murit duminică dimineața, după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

Citește și: VIDEO / Denisa Răducu, condusă pe ultimul drum! Trupul neînsufleţit al artistei a fost scos din casă

”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, duminică de dimineață, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro