Simona Halep a fost făcută praf, în public, de fratele ei! S-a întâlnit cu un agent imobiliar și a COMIS-O! VIDEO PAPARAZZI

+14 click pentru
galerie

Cine ar fi crezut asta? Simona Halep a avut parte de cea mai urâtă surpriză din viaţa ei. Triumfătoare la turneul de la Bucureşti, cea mai în vogă jucătoare de tenis din România nu şi-a închipuit niciodată aşa ceva. Culmea, tocmai familia sa a fost cea care i-a provocat cel mai cumplit coşmar.

Nicolae, fratele campioanei, a făcut-o de oaie. Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe tânăr în ipostaze compromiţătoare, deloc demne de renumele Simonei. Aflat în Bucureşti, împreună cu Stere, tatăl său, tânărul a comis-o grav.

În timp ce stărea de vorbă cu părintele său, Nicolae Halep a început să se atingă în zonele intime. Totul s-a întâmplat fără ca tânărului să-i pese de faptul că se află într-un loc public.

Mai mult, fratele Simonei a început să se scarpine în nas. Toate acestea în timp ce Halep senior îi explica câteva lucruri extrem de serioase. Evident, scuipaţii de rigoare nu au lipsit din “recitalul” oferit de ruda fostei finaliste de la Roland Garros.

După aceste gesturi inimaginabile, Nicolae şi Stere Halep s-au întâlnit cu un agent imobiliar, semn că familia jucătoarei are bani de cheltuit. Fratele sportivei nu a avut nicio jenă în a da mâna cu agentul respectiv. Din nefericire, Nicolae a repetat gesturile obscene. Bărbatul a dus mâna la nas. În final, fratele şi tatăl Simonei au plecat fericiţi de la întâlnirea de afaceri.

Nicolae a jucat şi el tenis, dar nu a ajuns la nivelul Simonei. În schimb, bărbatul a devenit hamalul campioanei din Constanţa. Ani la rând, Nicolae a susţinut că Simona nu va avea succes în “sportul alb”. El chiar a pariat pe această premoniţie. Cu rămăşagul pierdut, Nicolae este nevoit acum să îi care geanta Simonei.

SURSA FOTO: Hepta, Paparazzi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro