Simona Pătruleasa a uitat că e în public! Nu a mai ținut cont de etichetă! VIDEO PAPARAZZI

© Facebook

Simona Pătruleasa (42 de ani) este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi din țară. Cu toate acestea, superba brunetă nu prea ține cont de statutul de persoană publică pe care îl are.

Sâmbăta trecută, când toată lumea se pregătea să sărbătorească Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, diva a preferat să se relaxeze. Astfel, Simona, soțul ei – Sabin Ivanof - și micuța Ingrid Maria Lucia au mers la un mall din Capitală. Cei trei au ales să vadă un film.

Pentru ca totul să fie perfect, ei au decis să își cumpere floricele. După ce a primit cutia cu popcorn,  Simona Pătruleasa a trecut la atac. Fără să țină seama că se află într-un spațiu public, vedeta TV a dat iama în floricele. Astfel, diva a luat câteva guri de popcorn. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat mmentul. Fericită, diva a pătruns în cinematograf, alături de cei dragi.

Simona Pătruleasa şi Sabin Ivanof sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună o fetiţă de șase ani. În vara anului trecut, cei doi și-au împărțit averea. Ei au fost nevoiţi să facă acest lucru din cauza datoriilor. Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de reporterii Spynews.ro, ştirista a primit atunci peste 80 de mii de euro din partea soţului ei. Totul a pornit după ce vedeta și bărbatul său au fost daţi în judecată de o societate comercială care - pe fondul unui litigiu mai vechi cu Sabin Ivanof - a cerut partajul bunurilor comune şi lichidarea regimului matriamonial existent între cei doi soţi.
Introducere

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro