Sincronizarea perfectă! Romaniţa Iovan şi soţul ei se completează chiar şi în gesturile mărunte! Paparazzi Spynews.ro au surprins totul

Este unul dintre cei mai bine cotaţi designeri de la noi din ţară, dar meseria de mamă este cea care o împlineşte total, ea fiind extrem de apropiată, tot timpul de fiul ei și având grijă ca acestuia să nu îi lipsească nimic. Dar, pe lângă relația excelentă pe care o are cu micuțul Albert, Romanița pare să comunice perfect și cu soţul ei, dovadă fiind imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Femeie de carieră, Romaniţa a reuşit să împace cu brio atât viaţa de familie cât şi planul profesional. Astfel, designerul nu s-a dat niciodată la o parte atunci când a fost vorba despre treburi gospodăreşti, atuuri care l-au atras cu siguranţă şi pe soţul ei. Astfel, Romaniţa Iovan a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în urmă cu câteva zile în timp ce se afla la cumpărături cu fiul ei pe care doar ce îl luase de la şcoală.

În timp ce Romaniţa şi Albert terminau de făcut cumpărăturile, Iulian se îndrepta spre casă, unde i-a aşteptat pe cei doi, pentru a lua masa în familie, semn că cei trei au o chimie cu totul și cu totul deosebită, iar mesele luate în familie îi fac să se simtă extraordinar.


Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan trăiesc de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, făcând tot posibilul să petreacă cât mai timp împreună, iar prânzul a fost cea mai bună ocazie pentru ei.

Citeşte şi:

VIDEO / Romaniţa Iovan, imagini incredibile! Vedeta nu a mai fost niciodată surprinsă AŞA

Aşa arată o mamă fericită! Romaniţa Iovan şi fiul, în ipostaze rare!

Romaniţa Iovan, executată silit? Creatoarea de modă pierde bătălii importante în instanţă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro