Slujba de la biserică s-a încheiat. Petrecerea de la nunta fiicei lui Gigi Becali este pe cale să înceapă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Slujba de la biserică s-a încheiat. Petrecerea de la nunta fiicei lui Gigi Becali este pe cale să înceapă / VIDEO © Spynews.ro

Teodora Becali a trecut peste cel mai emoționant moment al zilei nunții sale: slujba de la biserică. Ceremonia s-a încheiat în urmă cu câteva minute, iar toți invitații au plecat la restaurant.

Gigi Becali, în centrul atenției

Chiar dacă protagoniști sunt Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu, trebuie să recunoaștem că toate privirile au fost îndreptate spre socrul mic, care a fost în centrul atenției. Gigi Becali a trăit cele mai mari emoții de până acum, astăzi, când și-a văzut fiica mireasă.

Nimic nu a mai contat pentru Gigi Becali, nici fotbal, nici probleme, nici bani, nimic. Patronul lui FCSB și-a dorit dintotdeauna să-și vadă fetele la casele lor, iar astăzi visul i s-a îndeplinit pentru că fata cea mare și-a unit destinul cu cel al alesului inimii ei. După o ceremonie impresionantă, care a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din București, familia și oaspeții au plecat și s-au îndreptat spre localul la care are loc nunta. Teodora Becali a ales unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București pentru a organiza petrecerea de nuntă, acolo unde sunt așteptate să vină nume grele din România.

De asemenea, paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au putut observa că domnișoare de onoare au fost chiar surorile miresei, dar și o prietenă, acestea purtând rochii lungi, vaporoase de culoare roz.

Cine sunt nașii Teodorei Becali

Până în ziua nunţii, nimeni nu a ştiut cine sunt naşii! Gigi Becali a "rezolvat" misterul şi a dezvăluit că naşii sunt fiica lui Teia Sponte şi soţul acesteia. De asemenea, Gigi Becali nu le-a pregătit niciun cadou material fiicei sale şi ginerelui, dar le-a oferit ce are el mai de preţ: dragostea şi rugăciunea.

"Nu am făcut niciun cadou eu! Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea. Cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o astăzi dimineaţă la Sfânta Liturghie", a mai precizat latifundiarul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro