Șoc în lumea mondenă! Ce face Jorge cu banii pe care îi câștigă? Nimeni nu se aștepta la asta! / VIDEO PAPARAZZI

George Papagheorghe, un bărbat misterios. © Facebook

Despre George Papagheorghe, cunoscut publicului larg drept Jorge, gura lumii a spus că a fost un adevărat vânător de zestre. Devenit din ce în ce mai cunoscut, acesta nu o duce rău. Om însurat, artistul are bani suficieți, iar traiul său este unul liniștit.

Dar ce face Jorge cu banii pe care îi câștigă? În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe chipeșul bărbat în timp ce se afla la un bancomat. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a scos din aparat o sumă frumușică.

De la bancă, Jorge s-a îndreptat către o clădire veche, care părea părăsită. Artistul s-a postat în dreptul unei uși și preț de mai bine de zece minute a așteptat ca această să se deschidă. Când acest lucru s-a întâmplat, din interiorul clădirii și-a făcut apariția un bărbat misterios, trecut de mult de prima tinerețe. După ce l-a salutat, George i-a dat teancul de bani omului. Pentru puțin timp, cei doi au stat de vorbă, iar apoi artistul a plecat în drumul lui.

Nu suntem siguri dacă George Papagheorghe i-a oferit bărbatului sprijin financiar sau dacă avea vreo datorie la acesta, însă cert e că știm ce face artistul cu o parte din banii pe care îi câștigă.

Din 2013, George Papagheorghe (35 de ani) este căsătorit cu Ramona (43 de ani). Înainte de a o lua de nevastă pe blondină, Jorge a mai fost căsătorit cu Alina Crăciun, alături de care are o fetiţă - Karina. Cei doi au divorţat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. La rândul ei, Ramon a fost măritată cu fostul patron al unor cluburi de fițe din București, alături de care are o fiică – Ilinca.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro