VIDEO PAPARAZZI / Sonny Flame, băiat de casă, cu vicii... de cartier! Cum a fost surprins, seara târziu, chiar lângă soție

Sonny Flame este un artist cu adevărat împlinit! Are o familie superbă şi prieteni de nădejde cu care îşi împărtăşeşte şi cele mai înflăcărate planuri, viziuni, speranţe. Şi cum să-ţi petreci finalul unei zile încărcate, dacă nu alături de cele mai dragi persoane!? Iată cum l-au surprins paparazii Spynews pe talentatul solist.

Sonny Flame a mers pe înserate la un restaurant din Capitală, alături de superba sa soţie, Lena, şi alţi trei prieteni ai cuplului. După ce s-au hotărât ce să comande, Sonny a înfulecat rapid tot ce era pe farfurie, semn că era extrem de înfometat. Ba chiar l-au tăiat apele de căldură, apelând la un şerveţel cu care şi-a şters grijuliu fruntea.

După masă, binemeritata siestă cu băieţii! În timp ce unul dintre prieteni s-a abonat la narghilea, Sonny a "sudat" ţigară după ţigară. Nu părea nervos, ba dimpotrivă. Era extrem de relaxat, emanând multă bună dispoziţie, afişând un zâmbet larg, imaculat, de câte ori a avut ocazia.  Pentru puţin timp, a părut distras de ceea ce se întâmplă pe telefon, apoi şi-a îndreptat atenţia asupra socializării cu prietenii săi prezenţi la masă. Bineînţeles, în tot acest timp având în mână o ţigară fumegând.

Soţia sa, Lena, şi prietena, au asistat cuminţi la discuţiile pe care le-au "încins" băieţii şi nu au "îndrăznit" să-i întrerupă pe băieţi, din momentul lor de şuetă bărbătească. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro