Soțul Mădălinei Manole, un gentleman cu iubita, doar pe jumătate! Ce s-a ales de Petru Mircea, la un deceniu de la moartea artistei / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Ce s-a ales de Petru Mircea la un deceniu de la moartea Mădălinei Manole? Ei bine, în plină pandemie de coronavirus, soțul artistei a fost surprins de paparazzii Spynews, alături de iubită. Imaginile spun totul!

Au trecut aproape 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Acum, îl găsim pe Petru Mircea, soțul ei, tot îndrăgostit! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta când a plecat să-și ia iubita de la serviciu. Până aici, un adevărat gentleman, nu? 

Doar că după ce a făcut acest gest admirabil, s-au dus glonț la cumpărături. Reformulăm! Iubita lui s-a dus glonț la cumpărături. Petru Mircea a așteptat cumințel în autoturism. După câteva minute, iubita lui Petru Mircea a ieșit din supermarket cu masca pe față și s-a urcat pe scaunul din dreapta al mașinii. 

Au schimbat câteva vorbe și au pornit spre casă. Ajunși în fața porții, iubita lui Petru Mircea a coborât prima, cu sacoșa după ea, iar el a urmat-o la scurt timp. 

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. S-a constatat, prin certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan.

Pe 12 august 2010, când a fost încheiată analiza toxicologică, legiștii au anunțat că în sângele Mădălinei Manole nu au fost nefiind găsite alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit. Arista înghiţise doar Furadan - așa și-a pus capăt zilelor. 

Fiul ei avea atunci doar un anișor și abia învățase să meargă. Acum, băiețelul are aproape 11 ani și îi seamănă leit tatălui Petru Mircea, relatează presa. 

Petru Mircea, acuzat de fratele artistei: „Face așa, aruncă florile noastre”

În anul 2018, câteva declarații șocante au ținut primele pagini ale ziarelor, după ce o glastră cu flori a dispărut de la mormântul artistei. 

„Da, nu vandalizat. Nu știu, i-a dispărut lui, că mi-e și silă să îi pronunț numele, i-a dispărut glastra lui cu flori, pe care o pusese acum vreo două săptămâni. Eu am fost cu tata ieri la cimitir și nu am găsit-o. El poate să acuze, individul asta de la Otopeni, el poate să ne acuze pe noi că îi aruncăm lucrurile, el face așa ceva, el aruncă glastrele noastre, ghivecele noastre, florile noastre, lumânările, tot, că el zice că e cavoul lui și el face ce vrea acolo că e cavoul familiei lui. Am fost la mormânt și el are o glastră mare albă acolo, care acum două duminici, sâmbătă, când o fi fost el era cu flori. Și m-am luat de paznici că de ce nu și-au făcut datoria și de ce a dispărut glastra aia mare că o să facă el când o veni, o să facă scandal și o să spună că i-am aruncat-o noi, familia Manole”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

De altfel, „războiul” dintre Petru Mircea și familia artistei s-a întins pe o lungă perioadă de timp. 

Petru Mircea nu-l lasă pe fiul său, în vârstă de 11 ani să-și cunoască rudele din partea mamei. Ruptura s-a produs după ce părinții Mădălinei Manole și-au acuzat ginerele că le-a împins fiica la sinucidere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro