Soţul Paulei Iacob a sosit la înmormântarea avocatei!

Paula Iacob va fi condusă astăzi pe ultimul drum, iar apropiaţii şi familia au sosit deja la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu. Imobilizat în căruciorul cu rotile, soţul avocatei a sosit în urmă cu câteva minute la cimitir, pentru a o conduce pe cea alături de care a stat 55 de ani pe ultimul drum.


Dacă fiica Paulei Iacob, Ruxandra, s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă pregătirile pentru înmormântare, soţul avocatei, Nicolae Iacob, a sosit în urmă cu câteva minute la Capela Cimitirului Bellu, pentru a fi alături de soţia lui.


Afectat de moartea soţiei, dar şi cu probleme grave de sănătate, lui Nicolae Iacob i-a fost imposibil să participe la toate pregătirile, acesta având nevoie de ajutor chiar şi la coborârea din maşină. Ruxandra nu s-a dezlipit nicio secundă de tatăl ei, asigurându-se că este aşezat în căruciorul cu rotile, iar apoi dus cu grijă în capelă. În imposibilitate de a se mişca, soţul avocatei a fost purtat pe braţe până în interiorul capelei, unde urmează să îşi ia rămas bun de la cea care i-a fost alături mai bine de 55 de ani.


Paula Iacob şi soţul ei s-au cunoscut prin intermediul serviciului, Nicolae Iacob fiind un fost procuror. Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Cel mai mare regret al Paulei Iacob: "N-am să-mi iert niciodată că... "

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro