Spune că e singură, dar am prins-o cu minciuna! DJ Harra și-a dat întâlnire, în mare secret, cu un politician

+4 click pentru
galerie

Dj Harra spunea, de curând, că viața ei sentimentală este un adevărat dezastru, dar că, fără discuție, nici nu își mai dorește vreo relație. Cu toate acestea, cântăreața și-a stabilit, în mare secret, o întâlnire care pare să o contrazică în declarațiile anterioare.

”Nu am niciun iubit, nici nu mă prea interesează. Când văd ce se întâmplă în jurul meu, cum toți se despart, parcă nici nu mai îmi arde de întâlniri”, spunea, deunăzi, DJ Harra. Cu toate acestea, peste doar câteva ore, lucrurile declarate de ea păreau să fie doar vorbe în vânt. Pentru că artista a fost surprinsă, la o întâlnire, avută în mare secret, cu un politician cunoscut căruia, din motive obiective, îi vom păstra anonimatul. Iar întâlnirea nu avea loc chiar oriunde, ci la restaurantul unui hotel de lux din București.

Astfel, cu telefonul lipit de ureche, Dana Neacșu, numele real al artistei, a ajuns puțin mai devreme de ora stabilită, motiv pentru care a mai dat o raită printr-un magazin de haine, loc în care a cercetat, cu atenție, materialul câtorva rochii. Apoi, părând, brusc, ușor grăbită, a parcat în fața hotelului și, după ce s-a ferit să nu ajungă sub roțile unei alte mașini, a intrat la căldurică. Pentru că, să fim sinceri, era îmbrăcată cam primăvăratic, blănița scurtă nereușind să îi acopere decât, cu mari eforturi, partea de sus a corpului, pantalonii largi și subțiri de pe ea fluturând în fața vântului aprig și rece de afară, punându-i, evident, în evidențăp, picioarele frumoase și lungi.


Intrată în hotel, cântăreața s-a îndreptat direct spre unul dintre restaurante, loc în care la masă era bărbatul cu care voia să se vadă, semn că DJ Harra știe că este ”cuviincios”, pentru o femeie, să se lase puțin așteptată. Și, fără prea multe introduceri, s-a așezat în fața politicianului și, cu un zâmbet seducător, a dat tonul conversației. Care discuție era prea relaxată pentru a fi de afaceri, dar puțin prea ”rece” pentru a fi una dintre doi parteneri, semn că cei doi ar putea fi... în tatonări. De altfel, surse apropiate artistei ne-au dezvăluit că aceasta nu este prima lor întâlnire, dar că, momentan, nu se poate discuta despre o relație, ci doar despre o perioadă în care cei doi s-ar plăcea, reciproc, destul de mult pentru a avea asemenea întâlniri, la modul repetat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro