SUPEREXCLUSIVITATE. Primele imagini cu What's Up după ce a fost ridicat de poliţişti, în cătuşe!

+2 click pentru
galerie

Un scandal monstru zguduie lumea mondenă! What's Up a ajuns luni seară la Poliţie, după ce a fost violent cu iubita lui. Alice Badea a cerut ajutorul oamenilor legii, iar artistul a devenit recalcitrant. Ce s-a întâmplat apoi vedem acum, chiar de la secţia de poliţie!

Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că What's Up a fost ridicat luni seară de oamenii legii, în urma unui scandal violent ce s-a petrecut la domiciliul iubitei sale, Alice Badea. Pare-se că, potrivit surselor noastre, artistul a devenit recalcitrant şi cu poliţiştii, atunci când au intervenit. 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Bombă! What's Up, ridicat de Poliţie în cătuşe! S-a întâmplat în urmă cu câteva minute

Ajuns la secţia de poliţie, în imaginile prezentate de Spynews.ro, se poate observa cum What's Up aşteaptă în faţa clădirii. Alături de el sunt mama şi tatăl, care încearcă să-l liniştească şi se plimbă de colo-colo, în aşteptarea unei concluzii de la oamenii legii. 

Ce s-a întâmplat cu What's Up, luni seară

Luni seară, la domiciliul iubitei lui Alice Badea au intervenit oamenii legii! Potrivit surselor Spynews.ro, artistul a fost violent, iar ea a pus mâna pe telefon şi a chemat Poliţia. Ajunşi la apartamentul din centrul Capitalei, poliţiştii au dat nas în nas cu What's Up, care a devenit rapid recalcitrant. Aşa, artistul a ajuns şi la secţia de poliţie, unde paparazzii Spynews.ro l-au surprins în ipostaza prezentată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro